Copyright ©2009

V3 Adviseurs & Projectmanagers
Papeweg 56
4471 BH Wolphaartsdijk
0113 - 581726
info@v3-ap.nl
Procesmanagement.
Onderzoek.
Thema's.
Gebiedsontwikkeling.
Structuurvisies.
Duurzaamheid.
Wie zijn V3-AP.
Bestuur en management.
Diensten.

Bureau voor bestuur en management van stad en land

Home.
Projectmanagement.

Projectmanagement

 

Projectmanagement richt zich op vraagstukken zoals de aanleg van een nieuw viaduct, verbouwing van een museum, de verbetering van de leefbaarheid in een wijk of de reorganisatie van een afdeling. Deze vraagstukken verschillen van elkaar, in bijvoorbeeld de mate van concreetheid, het wel of niet kunnen benoemen van de op te leveren resultaten en het al dan niet hebben van een opdrachtgever. Een passende aanpak hangt dus af van de aard van de opdracht.

 

V3-AP  doet het projectmanagement voor projecten van de overheid en van private organisaties in Nederland en in het buitenland. Goede projecten maken met leuke mensen in een mooi tempo. Met z’n allen trots op concreet resultaat. Daar gaan we voor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectmanagers

Als projectmanager zorgen we voor het integraal managen van complexe projecten. Centraal staat daarbij het doel en de vraag van de opdrachtgever. Daarnaast kunnen wij op diverse terreinen uw project ondersteunen, zoals op het gebied van risicomanagement, omgevings- en vergunningenmanagement en kostenbeheersing en planning.